tisdag 19 maj 2009

Krona.

Fick inte till någon bra bild eftersom kvällen var för mörk för min krona. Detta var alltså vad som dolde sig bakom tidigare visad, trasslig bild. Krona av tyg, garn, band och pärlor. Återbruk och hemmabruk, inga nya material. Röda och rosa toner. Jag lovar att visa bättre bilder en annan dag.Alla ska sova för nu är det natt... och imorgon tar vi tåget uppåt landet!
God natt.
/Lina

9 kommentarer:

 1. Wow vad fin den blev , så folklorisk och ljuv !!
  Hoppas ni får det fint på landet !!
  Kram/Lotta

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att den ser finfin ut oavsett bakgrund! Ha en trevlig resa, eller snarare en trevlig vistelse - är ni på väg "hem"?
  Själv njuter jag nu av att vara ledig i flera dagar (och samtidigt med ledigheten så började det att hällregna...!)

  SvaraRadera
 3. Du skriver att den inte är bra bilden, men den ser fin ut tycker jag. Vet du jag tycker din krona ser ut som en drömfångare, du kanske skulle behöva en massa långa och sköna fantasifulla drömmar, men har man småbarns sover man sällan på det sätt att man får några drömmar, mer än de drömmar som man har i halvvaket tillstånd! När min Fru var dålig så log jag på golvet precis som Rana målat på sin fina tavla och vilade medans tre barn klättrade runt på mig, en härlig tid på alla sett! Hoppas du finner din "filosofi" här tillvaron annars får "vi" försöka hitta den här på nätet(ler)! Ha en fin kväll på alla sett , sen timme visserligen men det kan ju vara den skönaste tiden också när dag blir natt!
  Mvh i från Peter!

  SvaraRadera
 4. Hej lilla gumman.

  Jag har inte varit bra på att kommentera på länge, jag vet det. Livet är lite tokigt i Rana-land nu och ibland är orken så tunn, så tunn.

  Jag har absolut inte glömt det du ska ha. :-) Sonen, min kompis eller egentligen mina föräldrars kompis, han 60-åringen som har ärvt väverskans alla saker - han är också en konstnärsjäl som man inte har där man sätter honom. Jag har inte fått de fina sakerna än, men när jag får dem ska du ha dem.

  Och kronan! Duuu, vad fin. Skir, ljuvlig.

  MASSOR av kramar,
  din R

  SvaraRadera
 5. "Drömfångaren" är kvar ser jag, har det blivit några fina drömmar sedan sist?(ler)!
  Önskar dig och de dina en fin helg! Hoppas att allt är väl!

  SvaraRadera
 6. Den är bara så fin..precvis de färger jag gillar :)

  SvaraRadera