måndag 11 maj 2009

Bok till mig.

Inte ofta får jag post nu för tiden, ännu mer sällan får jag paket. Men idag var det min tur:) Ett paket damp ner på vårt hallgolv och jag var där, snabbare än ögat eller blixten eller vad säger man. Jag fick en bok, helt i min smak! 30 trendiga tofflor. Tack till dig min kära kära vän! Det värmer så fantastiskt:)

Vi tog en tur med vagnen, jag och Melker. Solen sken och jag passade på att ringa mormor när vi gick mot stan. Dillkött! dillkött av älg utan salt är nu beställt till helgen. Melker ska få prova mammans favorit. Kändes skönt att gå där, ensam med lilla, utan planer. Några fler böcker följde med hem, ligger nu på bordet och väntar på mig. Ibland får jag så starkt begär efter böcker, eller kanske mer efter känslan man har när man sitter inkurad i ett hörn med en bok, varmt i koppen och med all tid i världen.
/Lina

6 kommentarer:

 1. Jaa, det är så härligt!

  Och din fråga, jag driver web-shopen aktivthundeliv.dk som är en förlängning på min och min mans hunderi, med kursverksamhet, pension, kennel. Kanske lite överraskande val, men jag har valt att låta min Annas Dagar blogg vara min privata del och jag blandar sällan in mitt jobb där. Annas Dagar är min pyssel- och mamma del av livet och jobbdelen får ha sina egna webplatser.

  Och om du har drömmar så dröm på och utveckla dina idéer, du kan säkert hitta bra sätt (och tid) och form för att få det och hänga ihop!

  Ps, jag väntar också bokpaket, rena julafton!

  Anna :O)

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga stolar och bord du fått tag på. Riktigt fint var det.
  Ha det gott, kram Annika

  SvaraRadera
 3. hej! Vad roligt att du oxå fick ett paket, det värmer verkligen med små gåvor. jag ska allt börja skicka ut lite spontana gåvor, det har jag just bestämt. Såg ut att vara en söt bok det där.
  Dillkött. det är något jag aldrig testat, men jag har hört att det är gott! :)

  Ha det fint

  SvaraRadera
 4. Hej vännen min, gott du gilla den;) Vist verkar den fin, själv hann jag inte titta så mycket. Men jag tror nog att du har tid att hitta ett par som passar mig, eller hur:))) Turkost gillar jag, hihi/många många kramar Anna Jóna

  SvaraRadera
 5. åh vad bra, nu du kan sticka dina tofflor också! ha det bra, snuttan

  SvaraRadera
 6. Visst längtar man ibland efter tiden när man kunde sitta och läsa en hel dag... Ackja. Men de växer ju upp och sen längtar man nog tillbaka till bebis/barntiden igen. :)
  Krya på dig!

  SvaraRadera