måndag 4 maj 2009

Årets första bakluckeloppis.

Årets första baklucke loppis och jag kommer hem med några små saker. Senaste tiden har jag dock inte handlat så mycket på loppis. Tomhänt flera gånger. Vad behöver jag egentligen? Man blir kräsen! Nästan lite äcklad av allt handlande i vår värld, saker saker saker. Vart tog livet vägen?

Ja, jag kom hem med en spånkorg som absolut ska målas vit. Tänkte använda till garnkorg. Tomatplanta, handduk för två spänn, och två äggkoppar i Berså. Kul! för vi har lite annat i den serien.

Det regnar idag, men det gör inget, känns mest mysigt! Utmärkt väder. Det gynnar min väv, snart är den dagliga cm gjord.

Ha en fin dag!

/Lina

6 kommentarer:

 1. Åå vilken fin korg, en sådan vill jag också ha. Det kommer bli super när du målar den vit. Ja, visst blir man kräsen när man handlar, men det är i och för sig bara bra. :) Ha en bra dag! Kram Madeleine

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga fynd du gjorde på loppisen. Jätte fina saker som är vädligt användbara också!

  Och korgar, kan vi få för många av dem? Nej inte enligt mig, älskar korgar!

  SvaraRadera
 3. Ja, man börjar sålla mer och mer... Fast jag kan nog ändå inte låta bli att köpa på mig en massa onödigt om jag inte behöver bara för att jag tycker att det är fint eller kan vara bra att ha..... MEN jag jobbar på det och så försöker jag ju att inbilla mig och trösta mig med att det är ju ändå bara återvinning..... Allt går i cykler!

  Stor kram

  Flisan

  SvaraRadera
 4. Ja, korgar behöver man inte sälja in mig på! De faller jag alltid för. Har två sådana korgar, en som fått vara trären och en som jag målat vit.
  Tror att det är så att ju mer man går på loppis desto mer kräsen blir man och kastar sig inte över vad som helst bara för att det är billigt..

  SvaraRadera
 5. Hej..Fast när jag handlar på Loppis känner jag mig ändå nöjd som där jag praktiserar Röda Korset dom gör ju nått bra för pengarna...men som du säger man blir mer o mer kräsen..Man köper bara det man verkligen vill Ha..Kram

  SvaraRadera
 6. Du har helt rätt...vart tar livet vägen när det alltmer är saker som styr.
  Men Loppisar är ändå ett allternativ som smakar lite bättre.
  Fast nog är det så att en del saker ...även fast de är små, kan betyda väldigt mycket.
  Jag vet med mig själv att jag älskar att få botanisera i små affärer, men det är ofta som jag ändå kommer hem tomhänt.
  Ögon shopping är inte heller så tokigt...upplevelser.
  Ha en bra dag!
  Kramar/Carina

  SvaraRadera