måndag 4 maj 2009

Barnet i mig och i sovrummet.

Vi bor väldigt smått. Sovrummet består inte av mycket mer än vår säng, Melkers spjälsäng som står tryckt mellan vår fotända och väggen, ett nattduksbord i string och en byrå. Denna byrå flyttades i dagarna, det vill säga vreds 90 grader. Såhär ser det ut för tillfället.


Byrå med pigtittare, väckarklocka, nallen Uffe och Tiger. Tiger var mjuk och len en gång i tiden, efter Melkers upprepade omgångar är han nu hård och sträv i pälsen. Mysigt! Här hänger också en sjal som inhandlades för ett tag sen, second hand som vanligt, inväntar tvätt, handtvätt, så sjalen kan få vänta...

Vad jag egentligen vill säga är att Melker hjälpt mig plocka fram barnet, både mig själv och i min inredning. Gillar barnsliga saker! De ska få vara framme, inte gömmas i snygga förvaringslådor och invänta lek. (Kanske till en viss del.)
Hittade den här hängaren till min prins. Skulle vilja skruva fast den i en vit platta, i trä. Kvadratisk, kanske med något snidat.

Det var en härlig dag igår, pysslade och målade. Min korg är färdig och bilder kommer imorgon!

Njut & glöm inte andas med magen.

/Lina

8 kommentarer:

 1. Hej
  å vilken bild!!
  Fick du mitt mail?
  Kraaaaam

  SvaraRadera
 2. Må vi icka bliva stur som pippi sa!
  Och det är skönt att ha barnasinnet kvar, livet blir så mycket roligare då!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du kikade in till mig! Vilket härligt och personligt hem du har. Jag har kikat runt här bland allt det fina. SÅ fint och trivsamt! Väldigt charmigt!

  Ha en bra dag!
  Kram l-l

  SvaraRadera
 4. Hej!Vad trevligt med en ny bekantskap. Liksom du känner jag för gamla saker ,saker med historia, saker som berör.Vi går ju en härlig tid till mötes med...dvs loppis i vart hörn nästan . Nya fynd och nya "förälskelser".Jag tittar gärna in igen.

  SvaraRadera
 5. Och den där byrån som ni har är så himla fin! Jag letar efter en smal och hög byrå som jag kan ha på ena sidan om sängen, men det är inte så lätt att hitta!

  SvaraRadera
 6. Byrån är bara sååå fin!!!

  Läckert stylad också!!!

  Ha en fin dag imorgon!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 7. Åh vilken fin byrå ni har!
  Riktigt charmig - ett riktigt blickfång!
  Klart ens barn saker sak vara framme! De ska ta plats och vara en i familjen. Man kan inte isolera barn, jag menar nu inte bokstavligt, men det är så tråkigt när man kommer hem till någon som har barn och det finns "fridlysta" ställen. Ok, att man har saker man är rädd om, men har man barn och saker framme som går sönder tycker jag lite att man får skylla sig själv. Barn är barn - låt dem vara det!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Å vilke underbar byrå! i like!

  SvaraRadera