lördag 20 juni 2009

Ute göra.

Dagen har vi ägnat åt att gräva kryddland vid husväggen. Skönt och avkopplande att vara ute, få sånt där kli på armarna av buskar som river små revor och återigen vara sunkig och ful. Rensade också ett och annat land, balanserade skottkärra och försökte behålla kontakten med verkligheten. Så lätt att flyga bort.


I bakre kanten flätade vi ett litet staket av pil, smyckade med kakformar av metall. Fatet är ett gammalt trasigt som jag drejat en gång i tiden, gillar det blå så det fick vara med. Örterna är än så länge ganska veka men tanken är att de skall växa och att landet skall fyllas på undan för undan.

Ha det så fint!

/Lina

6 kommentarer:

 1. Vad härligt det låter med kryddland & vilket sött staket!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att det är avkopplande att stå och gräva, plantera växter, rensa.. harmoniskt på något sätt!

  SvaraRadera
 3. Men vad fint och vad HÄRLIGT med eget kryddland:)
  kram Lallis

  SvaraRadera
 4. ohhh sååå najs, vilket fint pilestaket lina! ha det gott, varmkram lotten

  SvaraRadera
 5. Hej Lina. Har smugit som katten kring het gröt när det gäller att kommentera din blogg. Har bara inte orkat utan bara njutit av det fina du gör och skriver istället.
  Du skrev och frågade om jag menade allvar om dina alster. Absolut! Jag tycker verkligen att du ska fundera på om du vill sälja lite av det du gör. Så länge du gör det för att det är roligt och inte för att du måste. Har du varit inne på t ex cosas.se? vet att hon har någon kategor med hantverk från utvalda. Låt dej inspireras av tanken! :)
  Hoppas att ni har det bra och härligt i midsommarhelgen!
  Kram
  Sigrid

  SvaraRadera
 6. Tack vare detta inlägget hittade jag dig..

  SvaraRadera