fredag 24 april 2009

Vi vann.

För ett tag sedan vann vi en tävling jag och Melker och en dag hade vi paket i brevlådan.
Härlig liten filt från Johanna med bloggen http://litenpumla.blogspot.com/ . Tack så mycket! Melker är förtjust. Och mamman med.

Smart att ta vara på gamla lakan och påslakan! 70-talet har mycket fina mönster att bjuda på. Sen är det ju också så mjukt och skönt med använd bomull!

Igår broderade jag färdigt pågående pyssel. Hoppas få mer tid idag, börjar bli otålig. Det såg ut att bli lite väl mycket "tant" ett tag men jag tror det ordnar sig. Lite "tant" har sin charm.

Föresten, det är inte längre bara svart i mina krukor, små gröna prickar! Kanske blir lite mynta ändå. Älskar, älskar mynta.

Kära kommer hem och säger att han varit hos en främlingsfientlig fotvårdare, måste höra den historien...
Ha en bra dag!

/Lina

7 kommentarer:

 1. Ja, men den filmen var det länge sen jag såg. Dessvärre har jag inte den hemma. Jag är ingen sån där ladda ner filmer på datorn typ heller, det beror på att jag är ganska så oteknisk. hihi. Grattis till vinsten, oj så kul att få vinna någon gång ibland. =) Ha en underbar fredag Lina! Kramar Madeleine

  SvaraRadera
 2. Hej vännen, liten hälsning från Ön. I dag har det gjorts saker, jag har målat, tvättat, städat, tagit en promenad i fin vädret(njuter) och nu väntar jag på Kanelonin i ugnen mums. Det och Så ska det låta= en trevlig fredagskväll i min ensamhet.Kramisar till är alla/Anna Jona

  SvaraRadera
 3. Har en del härliga 70-tals tyger som jag tycker är helhärliga men de passar inte just nu hos mig. Men inte kan jag göra mig av med dem. Får ha dem i tygskåpet och titta på dem emellanåt. ;-)

  SvaraRadera
 4. Hej Lina..Så mysig han har det..Fast jag är inte en "fan" av 70-talsmönster kanske för att jag växt upp med det..Kika gärna in hos mig jag har en lite utlottning på gång..
  Främlingsfientlig fotvårdare? Får vi höra den historien sen med,,låter intressant

  SvaraRadera
 5. Främlingsfientlig fotvårdare??
  Hm,låter onekligen som en intressant historia=))
  Vilken mysig bild!
  Ser ut som att liten njuter!

  Må gott//Hannis

  SvaraRadera
 6. Melker verkar verkligen trivas i 70-tals mönstrat....
  Kul att få vinna en tävling....vill också göra det.
  Kramar/Carina

  SvaraRadera
 7. Lille Melker ser ut att gilla sin nya filt! Sådana där mönster är man ju uppvuxen med, 70-talist som man är!!!

  Tack för din fina kommentar hos mig!

  Ha en bra vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera