tisdag 21 april 2009

Stoppad och klar.

Köpte svindyr ull, på en för övrigt svindyr affär. Vad gör man inte? Skulle kännas synd att blanda in, stoppa in, syntet i en kudde av naturmaterial. Lyxproblem. Kanske mest något jag fått för mig, tror att det ska hålla bättre också. Därför denna svindyra ull. Hemslöjd är inte Uppsalas starka sida som synd är...


Så vad gör vi idag? Melker har flanell-arbetar-skjorta, jag funderar på att sova en förmiddagsblund och ur våra högtalare trallas "va du är söt min kära lilla ponny"! Det blir en bra dag idag, det känns så i magen.

/Lina

6 kommentarer:

 1. Så fin den är lilla kudden.. helt underbar och mycket finare när man vet att det är fin mjuk ull stoppad på insidan, så mycket längre det håller sig fint, en hel evighet.. mot syntet som blir "knögglig" och ful efter ett tag.. Kram och ha en bra dag..

  SvaraRadera
 2. Vad du är duktig och kreativ!

  När min kille var så liten hann jag knappast med något. Han nöjda sig aldrig med att bli satt eller lagd någonstans. Han har aldrig varit mycket för att sova. Jag tror vi levde i symbios de 2 första åren...

  Nu vet jag dock - att skapa är vikitigt!
  Hoppas ni haft en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hello! :)

  Vilken otroligt fin kudde alltså, den förtjänar ju den finaste stoppningen oxå, så roligt att du lagt ner så mycket tid och energi på den kudden, det gör att du kommer att uppskatta den och vara stolt varje gång du tittar på den, den hoppas jag iaf att du kommer att vara! :)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker nog att en så fin kudde ska ha fin stoppning, så länge man tål ull så är det ju toppen! Kommer säkert att hålla mycket bättre också.

  VIlken härlig musik som ni diggar till därhemma ;-)

  SvaraRadera
 5. Men så vacker kudde - klart den skall fyllas med det bästa...såg hos e grossist att de hade kuddar med bomulls liknande fyllning Kapok tror jag det hette - för 49:- st.

  Kanske det kan vara ett alternativ?

  Kram Maud

  SvaraRadera
 6. Hej Lina, kul att du hittade mig så att jag kunde hitta dig! :) Vilken supersnygg kudde!!
  Klart du ska göra färdigt din mobil, fast jag måste erkänna att så himla kul var det inte att måla alla siffrorna...men jag var kanske lite för noggrann... ;)

  SvaraRadera