måndag 9 februari 2009

Nytt från helgen.

Eftersom vi haft besök denna helg har jag inte hunnit med att pyssla så mycket... Hann dock med en liten loppisrunda. Hittade lite smått i silver som nu står med ljus på vårt nattduksbord.

Måste också passa på att visa det fina gamla täcke som svärmor hade med sig när hon kom i fredags. Jag vet inte vad det är med gamla täcken...Gillar dom fullt och fast. Detta fick flyga direkt upp på Melkers garderob bakom dalahästarna. Man vill ju inte lägga undan något så fint.


Lillfisen har också fått något nytt i helgen. En grön stickad tröja som farbror Onome har gjort. Jag började nästan gråta när jag såg den. Tack farbror Onome!


Nu ska vi snart ut i solen, underbar dag idag!
/Lina

9 kommentarer:

 1. Vilken bedårande kofta!! Ljuvlig
  kram Malin

  SvaraRadera
 2. Nej men vad kul!! Händig den där Onome. =) Hihi. Den ser jag fram emot att se upå sötapan nästa gång. =)

  // Baja

  SvaraRadera
 3. Vilken liten sötnos du har, lille Melker! Du var mig en kreativ rackare, du tovar, syr, målar, snidar - vad mer?!

  Tack för att du lämnade ett avtryck så att jag hittade hit!

  Lena

  SvaraRadera
 4. Åh, VILKEN liten kofta!!!!

  Som ett litet smycke.....

  Ljuvlig!!!

  Stor kram

  Flisan

  SvaraRadera
 5. Tjingeling! Tack för dina ord...roligt att du uppskattar skillnaden:D Jag älskar vitt,slitet och vintage men tycker som du att det kan bli lite tjatigt efter ett tag. Ditt täcke ser fint ut och koftan ÅÅÅåååh så söt.

  KRAMEN

  SvaraRadera
 6. Ja, jag hoppas det kommer bli fint =) Har ju en del saker framför oss som ska fixas.. roligt!
  Kramar Maria

  SvaraRadera
 7. En helg med både loppis, besök och charmiga gåvor! Slår min med råge. Fast nu kan man längta till helgen och riktigt fundera ut sina idéer tills dess. (okejrå, jag har börjat småpyssla lite redan..)

  SvaraRadera
 8. Hej! Det var en söt kofta, riktig lantlig. Oj, hos dig är det pyssel, gud vad härligt. Smart med tygpåse, kommer bli en superpresent. Själv tänkte jag inte gå längre än att göra ett alla-hjärtans-dag kort till en vän. Men det är mycket annat också, att hålla allt i ordning, disk, städning, tvättning. Phuu!! Ska i alla fall bli superkul att få se tygpåsen. Kram Madeleine

  SvaraRadera