söndag 8 februari 2009

Lyckans musik!

Som sagt gick jag på konsert igår.
Helt underbart!
Kände hur hela jag fylldes med lycka och lugn. Blev nästan lite euforisk och det var så fint att få sitta och bara ta emot det musikerna gav...
När jag satt där, lyssnade, och mådde bra, kände jag mig också så tacksam. Tror att känslan blev större eftersom det inte längre är en självklarhet för mig att jag kan sticka iväg på en konsert när jag känner för det.
Livet är annorlunda. Fint och annorlunda.
Här är några bilder från konserten...Rickard Jäverling, Uppsala konserthus.

Ha en skön söndag!

/Lina

5 kommentarer:

 1. Hej, kul att du tittade in till mig så jag hittade dig:)
  Vilken trevlig blogg du har. Och vilken söt son. Hade inte vision om ett gym men en mobil, den hann heller aldrig bli klar i tid o nu är mina barn 8 o 11 :)

  Jag lyssnade oxå på musik igår men på tv, shlager festival, var väl inte helt hänförd över musiken där men hoppas det blir bättre nästa helg.

  kram Emma

  SvaraRadera
 2. Jaa visst va det!! Mamma är så petig. =P Jag har shoppat en present till sofie och sen en hemlig en. =)Vad det är visar sig tids nog. =)Hihi.
  // Fisiko upå poa

  SvaraRadera
 3. Tjingeling! Låter underbart....men jag vet inte vem han är...obildad eller hi hi...det får jag kolla upp.

  KRAMEN

  SvaraRadera
 4. verkar ha varit en härlig upplevelse!
  ha de gott
  marianaskeramik

  SvaraRadera
 5. Hej! Vad mysigt med konsert. Själv har jag röjt hela helgen. Jag är helt stel i kroppen för att jag stressar upp mig över oreda, haha. Det blir loppis på onsdag kväll istället. Då ska jag få min loppisdos. Vilken söt trollslända, det känns mer skonsamt på något vis - än plastgrejer menar jag... Nu måste jag rusa. Ha de gott! Kram Madeleine

  SvaraRadera