onsdag 5 oktober 2011

Trött.

Idag är jag trött. Och det här inlägget kommer inte handla om slöjd, eller hantverk, eller konst.
Bara om mig.

Jo, trött,
på att leta, tänka, skriva listor och liksom aldrig hitta fram.
Trött på för trånga byxor och svettpärlor på överläppen. Trött på människor som tutar och blänger på varandra från sina säten framför ratten, och på fina världen som liksom aldrig har klåda i något underliv.
Jag är trött på att vilja så mycket, drömma om någon slags framtid, men tappa tråden innan jag ens tänkt tanken klar.

/Lina

4 kommentarer:

 1. Ändå genomför du så mycket vackert :)
  Ligg på soffan med fötterna högt och lyssna på Sundström medans tankarna får vila :)

  SvaraRadera
 2. Jag tror nog att du har tråden och att kraften kommer, även om det inte känns så just nu. Och jag blir också trött när det blir oktober och mörkt på riktigt både på kvällar och morgnar. Kanske handlar det om att kroppen behöver lite vilotid efter sommarens livlighet och full rulle.

  SvaraRadera
 3. ...i´ll see you soon,on another side. Promise! -allt kommer falla på plats,andra människor kan man inte påverka men ha man en vilja att komma framåt så gör man de... och stress kan ge klåda ibland,men de går över :)

  SvaraRadera
 4. Jo. Så där känner man ibland, ett sammelsurium av osammanhängande destruktiva tankar. Men det brukar knyta upp sig när man tänkt klart och då ser man det där berömda ljuset och allt känns lättare. Jag är i lite samma situation nu efter ett par veckors semester och så kommer man tillbaka till verkligheten (?) och det blir så mycket på en gång.....
  Agneta kram

  SvaraRadera