tisdag 4 oktober 2011

Till färgen.Blommor och blad från hösten.
Precis som mitt senaste broderi,och kanske Melkers sockor,
till färgen.

Och så är jag ute efter lagom färgglada ullgarner till stickning. Helst andrahands. Tips?

Jo, så känner jag också att det är synd att jag är här så sällan, att vi inte hörs så mycket längre, att jag saknar er uppmuntran och ert stöd, att det verkligen betyder mycket. Tack för det.

/Lina

8 kommentarer:

 1. Hösten är den vackraste tycker jag och om det andra säger jag att den som väntar på nåt gott... för det är gott att vara här. som gotte för ögonen minsann :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker så mycket om din blog. Du gör så fantastiskt vackra saker och du skriver så fint. För mig, som utlandssvensk, känns du så innerligt, genuint svensk. På ett lite gammaldags och väldigt vackert sätt. Varma hälsningar från NZ.

  SvaraRadera
 3. Helt underbart det du skapar.Att kika in här är ett nöje.. Ha en fin o glad höst med mycket färgglädje

  SvaraRadera
 4. Vi finns här. Kanske bara lite tystare än vanligt. Höstdimman sänker volymen, Höstfärgerna får en att häpna. Men det är fortfarande en liten stund av lyx och glädje när man tittar in hos dig.

  SvaraRadera
 5. Färger. Vackra. Du är här. Njuter när jag ser dig.
  /Kram

  SvaraRadera
 6. Jag tycker så otroligt mycket om att få komma hit och se det du gör och läsa det du skriver. Och som du klokt skrev till mig för inte så länge sedan: "Men sen så är jag faktiskt lite emot det där med att man ska behöva göra blogginlägg bara för att hålla kontinuitet."

  SvaraRadera
 7. Jag tittar in till Lina varje morgon till min kopp kaffe. Men du får inte känna tvång att skriva varje dag för det, då blir det ett måste. Vi har så många andra måsten i livet. J i Åre

  SvaraRadera