torsdag 29 januari 2009

Melkers nya.


Framsida. Baksida.

Igår hade jag systuga här hemma. Resultatet blev en skaller gubbe till Melker. Gubben är stoppad med ull och i dess mage finns två pinglor som klingar så fint när man skakar honom. Jätte kul för ett barn som börjat intressera sig för alla konstiga saker i sin omgivning (hoppas jag). Benen har jag gjort smala med flit för att det ska bli lättare att grabba tag runt dem. Är det någon som har ett bra namnförslag till min kreation?


Här sover jag sött med min nya gubbe!

Tack tant Gullan för den kuliga hängaren! Titta så fint den passar i min garderob...Idag har vi varit på återträff men föräldragruppen från MVC. Väldigt kul att träffa alla igen och höra hur det gått för de olika föräldrarna och barnen. Alla hade verkligen olika historier att bjuda på.
Nej nu är det dax att gå och stoppa nåt i magen, den kurrar häftigt här under tröjan.

/Lina

7 kommentarer:

 1. oh tack :)

  ja, man borde ju nästan veta vem du är.. hmm.. men när flyttade du ifrån Mora då? jag hette iaf Lisa Holmqvist förut innan jag gifte mig och kommer från Färnäs.. har alltid bott där typ :) du då?

  SvaraRadera
 2. Vilken fin filur! Jag tycker alltid att det är mycket bättre med egenpysslade grejer än att köpa färdigt.
  Ja, jag vill ju gärna hålla mig anonym, kunna skriva det jag vill osv. För det är ju svårt att veta vilka som tittar in! Och sedan har jag faktiskt aldrig ens tänkt på att det vore intressant att se hur jag ser ut?! Kankse konstigt, men så är det.. ;-) Jag fortsätter nog att hålla mig till mitt inredningstema!

  SvaraRadera
 3. Titta så söta dockor..och titta vilken sötnos Melker är. Han slår rekord i söthet på bloggen tror jag. Vilka söta byxor han har!!! Oj så sött allt blev i detta inlägg, hihi. Kram från Madeleine som gillar att sy skynken!

  SvaraRadera
 4. Tack söta för fina ord 'hemma hos mig' :)
  Det var ju dock inte meningen att smitta dig! Hoppas att du kurerar dig snabbt :)

  Jag tycker verkligen om dina raggisar!!
  Så fina.
  Och vilken fin liten bebbe..

  Alltid trevligt med nya bekantskaper i bloggvärlden! Jag har nyligen startat min blogg också :)
  Varmt välkommen ombord på skutan!

  Godnattkram och sov så gott!
  Anna

  SvaraRadera
 5. Hei!
  Hyggelig at du kom innom på besøk =)

  Ååååååhhhh, så heldig du er som har en baby... Han er jo nydelig (det vet du selvfølgelig allerede, men =) ), og jeg kjenner "baby-lengselen" presser på... Må bare forsøke å tenke tilbake på hvor slitsomt det til tider var (særlig med min førstefødte - hun hadde kolikk), så får vi tro det går over... Fint navn han har, katten vår heter det samme =) Melker er et uvanlig navn i Norge. Katten vår er oppkalt etter gullige farbror Melker...

  SvaraRadera
 6. M, kan han heta tycker jag hihi, jättes fin/kramisar

  SvaraRadera
 7. Vilken bedårande pojke du har! Kram Emma

  SvaraRadera