onsdag 28 januari 2009

Krokus.

Har planterat en krokus för att skapa lite vår! Pyntade med spets och pärlor för att romantisera lite:) Denna pryder nu vårt köksbord.
Tack Anna, för din kommentar! Det fungerade tillslut. Jag har nu ändrat inställningar så alla kan kommentera utan olika sorters konton, visste inte att man kunde det.

Uppsala är fortfarande lika tråkigt! Vi övervägde att gå på långpromenad i morse men har inte kommit någon vart ännu. Det tar emot när det är så grått ute, känns som det inte spelar någon roll om man går ut på dagen eller kvällen, det blir ändå ingen större skillnad i ljusterapi. Oj va jag är negativ! Säkert spelar det roll, om inte annat frigörs väl en och annan endorfin i våra kroppar om vi kommer ut på en lufs och det är ju alltid välgörande. Kanske får ta en tur nu på eftermiddagen istället.
Har snart broderat färdigt på dalakudde nr.2, nu fattas bara en ram runt klädeslappen och en baksida, kanske ska jag slå till med ett par "hörn flärpar" också. Får se vad som kan passa.
/ Lina

7 kommentarer:

 1. Hej! Så gulligt det blev med krokus. Det måste jag också köpa snart. Jag har haft några omgångar med pärlyacinter dock. Jag längtar efter små söta snödroppar.. Nej, jag frågar eller säger inte till alla gånger jag lägger till någon heller. Det är mer det att man blir smickrad och glad, eftersom man inte alltid märker att man hamnat på en blogglista. Men det är ju bara såå kul! Det här med broderi verkar himla kul - fast jag har aldrig riktigt vågat mig på det sen textilslöjden i grundskolan. Kram Madeleine

  SvaraRadera
 2. hej. vad roligt det ska bli imorgon! din blogg inspirerar mig mycket måste jag säga!
  kram nina

  SvaraRadera
 3. Hej syster. Sicken tur att det gick att ändra så att alla kunde skicka kommentar!! Ser verkligen fram emot helgen nu! Hittade iaf en present till fjåsen din som jag hoppas ska bli bra. =) Vad tyckte du om min design nu då?
  Hej hopp pillesnopp // Maja

  SvaraRadera
 4. Gomorron Lina!
  Sitter här med en kopp kaffe och mysläser din blogg :)
  Välkommen till blogglandia!

  Fina saker du tillverkar!
  Ha en bra dag!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 5. åh vilken fin blogg.. och inspirerande! snygg kruka/vas med.. ha en bra dag!!

  SvaraRadera
 6. Du får så gärna länka så.:-) Kram

  SvaraRadera