onsdag 21 januari 2009

Loppisrunda!

Idag var jag och kära vännen Sara "Gullan" på loppisrunda och har man sett, ett och annat fynd!
Vårt halvruttna diskställ från Ikea får nu bytas ut mot detta 50-tals inspirerade diskställ i trä och metall. Mycket bättre tycker jag!
Hittade också en gammal soppskål som i Lönneberga. Funderar på om jag skall plantera blommor i den, eller ska den fortsätta användas till det den är till för?, härliga, varma vintersoppa. Köper man ett nytt diskställ passar det väl också bra men några ny-gamla diskhandukar i linne. Fint också att ett stort L är broderat på båda handdukarna:). Jag måste dock lägga dem i ett klorinbad och tvätta dem innan de kan användas...
Eftersom jag inte fick nog av dessa inköp passade jag på att köpa lite mer saker:). Vit lykta till balkongen, ett gäng galgar, två nystan grått ullgarn, en gästbok och en bok om Greta Garbo med fantastiska bilder.
Nu kliar det i fingrarna, jag vill bara börja placera ut alla saker, ge dem alla en egen plats i vår lilla lägenhet, men det vill inte Melker. Han vill ha sin mamma här och nu utan en massa pyssel och inredningstankar i huvudet. Ibland är det svårt att ta det lugnt, låta saker vänta, jag blir så ivrig. Visst är det en härlig känsla att ha mycket inspiration och energi till att göra kreativa saker men det ställer också till det ibland. Jag får lätt dåligt samvete när jag känner att jag är någon helt annanstans trots att jag sitter i soffan med Melker i famnen. Inspiration är svår att kontrollera, när den väl kommer tar den mig med storm.
/ L

3 kommentarer:

 1. Hej min vän. Vilka fina skatter du hittat. Om jag hinner ska jag kolla på Återbruket i morgon före jobbet. Kanske göms det något fint där:)) Kramisar Ps saknar dig Ds.

  SvaraRadera
 2. Hej Lina! Tack för att jag fick titta in ifredags. Det är alltid underbart att få en dos bebbe, för mig som har förstora barn för att ha dem i knät.
  Annars är de både kramiga och underbara fast de är så fantastiskt långa, hade en mysig stund med Tua 11 år, i söndags. Läste en hel bok på em. med henne.Sedan kom Oskar och Sara och så åt vi middag, Erik var redan här.
  Försökte skriva en kommentar till dig ifredags med det funkade inte.
  Jag tycker om din blog, du har fina bilder och skriver bra.
  Ni har det så hemtrevligt, fast det vet jag ju eftersom jag fick uppleva det live.
  Har alltid varit kreativ, men inte alltid vetat hur jag skall få ut det. När pojkarna var små så hande man inte så mycket tid eller ork. Eller så visste jag helt enkelt inte hur jag skulle förvandla det där pirret som kändes som en otålighet i kroppen när de andra mammorna satt i sandlådan och pratade hela dagen.
  Men nu vet jag, så ha inte dåligt samvete för att tankarna köar upp sig medan du och bebbe har en mysstund. Det är ju hur du är, det kan man inte göra ngt åt. Det är en bra! eganskap.
  Fråga Erik och Oskar. Och vad roligt att du och Sara har varandra och kan inspirera varandra. Det saknade jag, då.
  Kör hårt Lina!
  Hälsa Daniel (såg att det var lite besvärligt vid biljettsläppet i söndags) och Melker.
  kram Anna

  SvaraRadera
 3. Den där soppskålen tror inte ja du behöver den kan ja ta :)

  SvaraRadera