söndag 3 april 2011

Kom på kurs!

Bilder i dig
- en workshop i skaparkraft och textil blandteknik


Välkommen till en workshophelg där vi skapar fritt och personligt. Vi kommer att arbeta i textil blandteknik med inslag av broderi, applikation, måleri mm. Varje deltagare utgår från ett eget foto som väcker känslor, tankar, minnen. Ord och bild ligger nära.
Syftet är att inspirera och lyfta den egna spontana kreativiteten genom att ohämmat blanda material och tekniker. Syftet är också att i gemenskap, samarbete och samtal med de andra deltagarna utveckla det egna formspråket.

Helgen tillbringar vi på pensionat Tid & Rum i Östra Hoby, en unik och inspirerande gårdsmiljö på Österlen där lugn och harmoni står i fokus. Konstnärligt arbete varvas med promenader i vacker miljö och på de närliggande stränderna.
Klimatsmarta pensionatet Tid & Rum erbjuder ekologisk vegetarisk mat och personligt inredda rum. Som deltagare kan du välja mellan helpension alternativt att komma som dagelev då du deltar i alla kursmoment och äter med resten av gruppen, men ordnar med eget boende.
Material ingår i kursavgiften, men du är även välkommen att ta med eget. Vi kommer framför allt att använda oss av tyg, tråd, garn och akrylfärg.


Datum: 20-22 maj 2011, de som vill är välkomna redan kvällen den 19:e för middag och samling.
Plats: Pensionat Tid & Rum i Östra Hoby
Avgift workshop inkl. helpension: 3800 kr
Avgift workshop inkl. mat (dagelev): 2800 kr
Info:
linaholm85@hotmail.com eller elisabeth.bucht@comhem.se
Bokning: tel. 0414-30117, 0709106204
Länk: http://www.tid-rum.nu

Hjärtligt välkomna! / Elisabeth Bucht, Lina Holm och Matilda Pyk


4 kommentarer:

  1. Åhhh så fantastiskt roligt!! Det här hade jag jättegärna varit med på, men det är för långt att åka över en helg bara... bor i Sundsvall! Men om det kommer något liknande i mälardalen/dalarna eller kanske rent av i sundsvallstrakten så är saken klar!

    SvaraRadera
  2. Vad spännande!Vad roligt att Du/Ni gör det ni brinner för !

    SvaraRadera
  3. Det låter alldeles, alldeles underbart! Men blir inget denna gång för mig. :/

    SvaraRadera