onsdag 3 februari 2010

Nariga händer.

Diskar, igen,
spänner rumpan för att höfterna ska hålla ihop.
Det är när man är såhär trött,
som när man bara vill gråta,
man borde brygga te, tända ljus och lyssna på Rickard Jäverling.

Mina händer är nariga.
Trodde aldrig jag skulle bli en sån med nariga händer. Har alltid varit en varmhand, lite svettig. Aldrig vantar när jag var liten.
En dagisfröken sa,- du kommer få reumatism när du blir stor om du inte sätter på dig vantarna. Jag tyckte inte om den fröken. Hon fick mig vilja fjäska och trippa på tå.
Sånt som barn bara gör när ingen kärlek finns.

/Lina

8 kommentarer:

 1. Det låter som en jobbig tid...att vara så trött tär...att lämna iväg sitt lilla barn sätter känslor i stormväder.

  Det blir bättre jag lovar...

  stor kram Emelie

  SvaraRadera
 2. Du skriver fängslande, gillar det massor. Mina händer är som dina. Smörjer och smörjer, men inget hjälper. Tack själv.

  SvaraRadera
 3. Finns en superbra handkräm på body shop som också doftar ljuvligt. Det felet de flesta gör är att smörja sig med krämer som innehåller paraffin eller annan mineralolja med en effekten på huden att krämen lägger sig som en hinna på huden å inte gör nytta. Utan istället behöver man smörja å smörja å smörja för att känna sig len i huden. Så bort med mineraloljorna! Å diskhandskar är ju bra. Var rädd om dig:)

  SvaraRadera
 4. Efter en veckas förkylning så känner jag mig alldeles fnasig över hela mig. Och min röda näsa har redan dragit till sig alltför mycket uppmärksamhet. I helg är det jag som ska sova!

  SvaraRadera
 5. blir ledsen när jag hör sådana berättelser, det ska inte finnas sådana fröknar. kram till dej.

  SvaraRadera
 6. Kärlek kärlek kärlek är det viktigaste i livet och du har så mycket av det. Spar åt d i g själv också. Alla dina verk bär din kärlek tycker jag mig se. varm kram

  SvaraRadera
 7. sådär e jag med, har aldrig behövt vantar, men du, köp dej ett lyxigt body butter från body shop, det löser det mesta! och strunta i disken ibland! ät på papptallrikar! man får det tycker jag. Kram!

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Men usch vilken trist dagisfröken... sådana fröknar vill vi inte ha...

  Mina händer är också nariga, tror att jag aldrig brukar ha det... måste ha något med denna långa snöinbäddning att göra :) Fenuril är en helbragdagörare för händerna.

  Kram

  SvaraRadera