tisdag 3 mars 2009

Städat i hem och själ.

Gårdagens frustration resulterade i att vi städade hela lägenheten, gav och tog kärlek, dansade till Bruce och gick på jakt efter en bokhylla. Hittade som synd var ingen bra. Kanske var det tur? Om vi hittat en skulle vi vara tvungna att möblera om, vilket ingen av oss hade energi till.
Här är ett par köksbilder.


Den där gamla lådan jag köpte och målade hamnade i köket till slut. Här syns den med ojla och vinäger...

Hjärtligt välkomna ska ni också vara in i ett av våra köksskåp. Här skall tilläggas att jag rensade för några månader sedan. Men det gör ju bara att det finns plats för en massa nytt:) Nej jag ska inte klaga, det är ju super bra att vårt kök är utrustat med så mycket förvaringsutrymme så man kan växla mellan vilka saker man vill ha framme och vilka man vill stänga in. (Mamma kan du hitta din kopp i röran? Den står där uppe någonstans.)

Kvällen ska vi nu tillbringa framför en fin film i vår rena soffa i vårt rena hem:)
/Lina

9 kommentarer:

 1. Tjingeling Lina! Härligt att du är gladare, blir ju lite orolig här ju. Ser ut som om ni har det riktigt mysigt hemma. Hoppas att det snart blir vår på riktigt, du vet...sol ute sol inne...=)

  STÖRSTA KRAMEN

  SvaraRadera
 2. Hej min vän
  Visst är det härligt med dansen;) Det känns bättre att höra att du nu är lättare i sinnet. Vilket fint hem ni har, ljust och personligt. Det var det skåpet vi pratade om förstår jag hihi jätte bra med mycket utrymme. Själv ska jag till och göra mig iordning för jobbet så jag önskar dig/ER en trevlig dag/Kramisar

  SvaraRadera
 3. Jaa, det ska bli mitt fikafat, mitt kakfat för att vara lite mer specifik. Städning skriver du, vad duktig du är!!! Kram Madeleine

  SvaraRadera
 4. Mysigt i köksskåpet!!

  Kram mariette

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Tack för titten hos mig och din rara kommentar!

  Vilken söt son du har! Min blir snart två, och nu saknar jag den där mysiga tiden. Fast när man är mitt uppe i den så vill man ju bara att de ska bli större konstigt nog!

  Vad det är skönt att få ett städryck då och då. I alla fall efteråt. Så många fina saker du har i skåpet! Jag känner igen kakburkarna, vi hade liknande hos oss när jag var liten!

  Jag har också tittat på allt vackert som du gör. Så många fina saker du sytt och stickat. Du är verkligen duktig!

  Du är så varmat välkommen tillbaka till mig och jag kommer gärna hit och kikar igen. Är det ok om jag länkar? Då hittar jag ju lite lättare!

  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 6. Hej Lina!
  Härligt att du känner dig gladare idag!
  Vilket rejält och bra köksskåp! där ryms det verkligen mycket!
  Lådan blev ju perfekt att ha olja och vinäger i - vi har en gammal margarinlåda som ska få tjäna samma syfte när vi flyttat..

  Jo och flytta ja, i oktober köpte vi vårat drömhus som vi letat och letat och letat efter, nu är det äntligen dags för inflytt den 12 mars! (det är huset man ser på min sida "vårat nya hus" står det över bilden).
  Det ska bli jätteskönt, bor nu på 35 kvm och får 200 kvm, lite slitigt på vägen dit, men det blir härligt i slutändan!

  Växthus är det också... ett ganska stort ett, men det ska få ny plats i trädgården och herr sambo har lovat mig att mura upp en grund så det blir högre :)

  Härligt med nystädat och fräsch hem! sådant mår man bra av och kan med gott samvete gosa ned sig i soffa framför en film :)

  SvaraRadera
 7. Hej och tack för besöket! Kul att du lämnade en rad så att jag kunde hitta hit till dig :)

  Jag anar att vi har jämngamla bäbisar av bilden på din lilla knatte att döma. Jag har en liten kille hemma på 4 månader.

  Hoppas vi ses igen!

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 8. nä nu försvann det...di lilla räd blev ju superduper, din radio där är jag sååå impad av, otroligt ball! vänta till din lilla sötnos rattar runt på den...min lille är på allt han kan, skönt nu när det lider mot vår och vi kan vara ute mer!

  oh vilka fina saker i ditt köksskåp, skulle vilja lägga vantarna på både det ena och andra, hihi!

  varmkram lotten

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Nu har jag länkat dig!

  kram/Karin

  SvaraRadera