fredag 10 juli 2009

Tvättberg, lyckoberg.

Förnöjt river Melker ner nätverkskabeln som pappan äntligen fäst runt dörrkarmen i vardagsrummet. Lindat med eltejp för att den börjat trasa sönder av alla steg. Det fanns mycket eltejp i en låda i pappas garage när jag var liten. Kan man säga att man vuxit upp med eltejp? Och ni vet såna där tjocka röda pennor som bara hantverkare har.
Han smakar lite på den, kabeln, men tröttnar. Han kravlar vidare, så bra på att kravla nu! Tvättberget, säket fyra ikeakassar med tvätt, ren men ej ännu viken. Smakar på en och annan underbyxa, handduk, body. Vilket underbart berg.

Vi somnar sedan i varandras armar i soffan. Vi har börjat vila på soffan, tätt intill. Jag kan inte sluta klappa de ljusa små fjun på hans huvud. Len hud som blir varm och klibbig. Alltid så klibbig och fin. Lutar mitt huvud åt sidan och ger mig hän.


/Lina

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig beskrivning!! Såg det framför mig s jag log lite för mig själv..

  Kram på er!! // Mamma Mormor Mi

  SvaraRadera
 2. Eltejpen låg i drivor även i min pappas garage. Tvättberg finns det att klättra på här med, dock så får han som enbart är intresserada v själva klättrandet här bannor om han gör så. Hunden.
  Spikmattan provades iallafall i 14 dagar sen åkte den tillbaka då värken blev värre. -som vid massage och annat liknade också har gett. Har ju en sådan extremt dålig smärttröskel så det ger mej bara mer värk och att ligga och spy av massage, då är man inte stor på jorden.
  Idag muttrar jag över tvätten som b o r d e strykas och vikas in. Blir nog dock att jag stannar vid muttrandet!
  Hoppas allt är gott med er ;)
  Kram
  Sigrid

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt med barn som gör små upptäcksfärder i det lilla.
  Han är då för gooo er lille Melker.
  Kramar/Carina

  SvaraRadera
 4. Sådan där svart eltejp, ja med en pappa som är elektriker så har man sett sin beskärda del av det!! På bilden ser det ju ut som om Melker försöker vara hjälpsam och vika ihop tvätten, men skenet kanske bedrar?! ;-)

  SvaraRadera
 5. och jag kan inte låta bli att pussa min lilla när hon ligger bredvid mig i soffan, fastän jag kanske väcker henner... :)

  jag är nog mer silvertejpspersonen, den man kan riva av... :)

  SvaraRadera